وافل صبحانه ای لذیذ

وافل یکی از مشهورترین صبحانه های ملل است ، وافل به عنوان دسر نیز سرو می شود اما در اصل صبحانه کامل و خوشمزه ای است که ظاهر بسیار جذابی دارد. وافل در واقع خمیری است که بین دو صفحه مخصوص پخته می شود صفحات وافل یا وافل ساز را باید از فروشگاه های لوازم آشپزخانه خریداری کرد. خمیری که بین صفحات وافل قرار می گیرد توسط این صفحات کاملا شکل می گیرد و سایز و فرم آن توسط صفحه ها فرم می گیرد. وافل را با با عسل و کره و گاهی با انواع مربا و مارمالاد سرو می کنند و ومعمولا یکی از بخش های صبحانه هتل ها است . وافل و پنکیک را می توان در یک دسته غذایی جای داد و از نظر وعده غذایی و نحوه سرو بسیار به هم شباهت دارند. برای تهیه وافل باید صفحات مخصوص وافل یا وافل ساز داشته باشید تا بتوانید وافل را در منزل تهیه کنید . 

 

مواد لازم

آرد :2 پیمانه

شکر :½ یک و ½ یک پیمانه

کره ذوب شده :یک پیمانه

گردوی خرد شده و برشته :یک پیمانه

پودر کاکائو تلخ :½ پیمانه

کارامل :½ پیمانه

کره :¼ پیمانه

تخم مرغ :4 عدد

همچنین بخوانید : دستور تهیه انواع شیرینی های تر
آب :3 قاشق غذاخوری

وانیل :2 قاشق چای خوری

طرز تهیه وافل

قالب وافل را گرم کنید. تخم مرغ را کمی هم بزنید. در کاسه ای بزرگ یک پیمانه کره ذوب شده، شکر دانه درشت، تخم مرغ، ½ پیمانه پودر کاکائو و 2 قاشق چایخوری وانیل را مخلوط کنید. آرد را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

در مرکز هر یک از قالب ها یک قاشق غذاخوری پر از این خمیر بریزید و برای 2 دقیقه آن را با دمای متوسط رو به بالا بپزید.

با استفاده از چنگال وافل ها را به روی توری فلزی منتقل کنید تا سرد شوند. این کار را با خمیر باقی مانده تکرار کنید. وقتی وافل ها سرد شدند، آن ها را در یک سینی بریزید.

برای کارامل روی وافل ها؛ در تابه ای کوچک ¼ پیمانه کره و آب را روی شعله کم حرارت دهید تا ذوب شود 3 قاشق چای خوری کاکائو را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا نرم شود.

تابه را از روی شعله بردارید. شکر ریزدانه و یک قاشق چای خوری وانیل را افزوده و هم بزنید. اگر نیاز است مقداری آب داغ به آن اضافه کنید تا به غلظتی که می خواهید برسد. سپس کارامل را روی وافل ها بریزید. البته می توانید به جای آب از شیر استفاده کنید.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *