ساندویچ هات داگ

ساندویچ هات داگ در بین کشورهای اروپایی و به‌خصوص آمریکایی بسیار محبوب است، تا اندازه‌ای که در کوچه و خیابان افرادی روی چرخ دستی این ساندویچ ‌را می‌فروشند. این محبوبیت دلایل زیادی دارد که یکی از آن‌ها اندازه کوچک ساندویچ و دیگری قیمت اقتصادی آن است. این ساندویچ از سوسیس فرانکفورتری تشکیل شده که به صورت سرخ شده یا گریل شده استفاده می‌شود. نان مخصوص و نرمی دارد که اندازه آن کمی از سوسیس کوچکتر است و به همین دلیل هم دو طرف سوسیس از ساندویچ بیرون می‌زند. و البته مهمترین بخش یک ساندویچ هات داگ بخش افزودنی‌های آن است. انواع سس ها، انواع سبزیجات و انواع ادویه‌ها  که طعم یک ساندویچ را متمایز می‌کند.

با اینکه این ساندویچ هات داگ غذای اصیل ما ایرانی‌ها نیست و از یک فرهنگ دیگر وارد شده، اما محبوبیتش در چند سال اخیر زیاد شده است. تا اندازه‌ای که برخی رستوران‌ها به صورت تخصصی به این غذا پرداخته‌اند و بخش زیادی از منو‌ خود را به چند مدل هات داگ اختصاص داده‌اند. حتی آن سبک هات داگ خیابانی هم در بعضی منطقه‌ها دیده می‌شود، تا اندازه‌ای که بخشی از هویت آن مکان شده است. مثل بازارچه گیشا که در طبقه زیرین آن تعداد زیادی هات داگ فروشی کنار هم قرار دارد. مردم هم به آنجا می‌آیند، ساندویچ‌شان را می‌گیرند و در لبه سکوها مینشینند و به هات داگ خوردن مشغول می‌شوند.

قصد داریم در ادامه ساندویچ هات داگ و پنیر همراه گوشت را به شما یاد دهیم.

گوشت چرخ کردۀ گاو ( بدون چربی ) : ۴۵۰ گرم
گوجه فرنگی خرد شده ( ترجیحاً پوست کنده شده ) : ۷۰۰ گرم
فلفل دلمه ای خرد شده : ۴۰۰ گرم
آب لیمو تازه : ۳ قاشق غذاخوری
چاشنی فلفل قرمز ویلیامز : ۱ بسته ( ۲۸٫۴ گرم ) ( دستور تهیه این چاشنی بسیار عالی را در ادامه توضیح خواهیم داد )
نان مخصوص هات داگ : ۸ عدد
سوسیس هات داگ ( ترجیحاً با درصد گوشت بالا ) : ۸ عدد
روغن مایع مخصوص سرخ کردنی ( برای سرخ کردن سوسیس ها )
پنیر چدار ( رنده شده ) : ۱ و ۱/۲ فنجان
پیاز قرمز ( خرد شده ) : ۱/۲ عدد
سس خردل

برای درست کردن ساندویچ هات داگ و پنیر و گوشت، ابتدا گوشت را در یک قابلمه ریخته و شروع به تفت دادن آن میکنیم.
پس از اینکه گوشت پخته شد چاشنی فلفل قرمز ویلیامز رو به اون اضافه کرده و هم میزنیم. طرز تهیه این چاشنی فوق العاده اینگونه میباشد:

—-
آرد سفید : ۱/۴ پیمانه
پودر فلفل قرمز : ۴ ق‌چ
فلفل قرمز خشک و خرد شده ( بسیار ریز ) : ۱ ق‌غ
پیاز خشک و ساییده شده : ۱ ق‌غ
سیر خشک و ساییده شده :۱ ق‌غ
شکر سفید :۲ ق‌غ
پودر جعفری خشک شده : ۲ ق‌چ
نمک : ۲ ق‌چ
ریحان خشک شده و ساییده شده: ۱ ق‌چ
پودر فلفل سیاه : ۱/۴ قاشق چایخوری

—-
حال گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای و آبلیمو را به گوشت اضافه کرده و حدوداً ۲۰ دقیقه تفت میدهیم
حالا سوسیس های هات داگ رو در یک ماهیتابه سرخ میکنیم.
نان‌های هات داگ را برش می‌دهیم
در وسط هر کدام از نان‌ها یک سوسیش و مقداری از مایع گوشت چرخ‌کرده میریزیم و در نهایت پنیر چدار رنده شده و پیاز خرد شده روی هات‌داگ میریزیم.
حالا ساندویچها را درون سینی فر قرار داده و به مدت ۵ الی دقیقه در فر که از قبل با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم شده قرار میدهیم تا پنیرها ذوب بشوند.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *