دستور پخت کشک زرد سیستانی

دو قاشق غذا خوری روغن را درون قابلمه ای ریخته و پس از کمی گرم شدن به ازای هر نفر یک قاشق غذاخوری پودر کشک زرد را به آن اضافه کنید.

به مدت چند ثانیه هم بزنید تا شکل اصلی آن حفظ شود.

در مرحله بعد به ازای هر قاشق غذا خوری پودر کشک یک لیوان آب سرد (250 میلی لیتر) به آن اضافه کرده و روی شعله متوسط به مدت 15 تا 20 دقیقه پیوسته هم بزنید تا هنگامیکه کمی غلیظ شود. کشک زرد یک غذای کامل می باشد و نیازی به اضافه کردن ماده غذایی دیگری ندارد ولی می توانید با توجه به ذائقه خود به میزان لازم سیر و پیاز در مرحله گرم شدن روغن به آن اضافه کنید. پس از آماده شدن می توانید سوپ کشک زرد را خالی و یا به همراه نان میل کنید.

فواید:
این غذا به دلیل داشتن کالری بالا و جلوگیری از ضعف های مکرر برای کسانی که اضافه وزن دارند توصیه می شود. همچنین برای کسانی که دچار سرماخوردگی هستند و یا از بیماریهایی چون دیابت، چربی خون، فشار خون، یبوست و بیماریهای کلیوی رنج می برند مفید است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *